Om 7 tantriske faser / Mentaltræning

     
Det foreliggende materiale er udarbejdet til brug for personale på institutioner, og har mulighed for at blive tilrettet så det kan bruges over for skolefolk og til undervisningsbrug på andre kurser.

Dets grundmateriale stammer dels fra måske 3000 år gamle tantriske skrifter, dels fra nutidig sportspsykologi.

De gamle tekster er indarbejdet til en enhed sammen med nutidig sportspsykologisk mentaltræning på en sådan måde, at det bliver vedkommende i den aktuelle danske attitude.

Idéen er fortløbende at arbejde med egen observationsevne, opmærksomhed og at udvikle større evne til fokusering og fordybelse. Det er evnen til at være bevidst generelt, der fokuseres på. Seksualiteten bruges som midlet til at udvikle denne evne.

Øvelserne i hæftet er opdelt i 2 afsnit. Først arbejdes alene og siden arbejdes der sammen med partneren.

Hæftets øvelser er hjemmearbejde. Det er øvelser, som den enkelte skal have fred og ro til at foretage, og som for mange i sig selv kan være grænseoverskridende, selv for dem, der har kendt hinanden længe.

De fleste, der har fået hæftet, har givet positive reaktioner, som indeholdt bemærkninger om, at der i dette arbejdsmateriale lå mange skjulte skatte, som ingen relation har til fantasier, ønskedrømme eller for den sags skyld orgasme.

Mange udtrykker at kun hverdagens fortravlethed kan hindre os i at grave skattene frem.

Hæftet bør kun bruges under vejledning.
--

mentaltraening.gif (10998 bytes)

Køb Mentaltræning

Download Mentaltræning
Størrelse: 1,7 MB
Filformat: PDF

Ovenstående fil kræver Acrobat Reader - du kan downloade programmet gratis ved at trykke på nedenstående  ikon.

  Tilbage