Henvisninger
Referencer
 
Henvisninger til nogle af vore film-produkter, som aktuelt er virksomme på nettet:

Referencer

Niels Brock
Vi har igennem nogle år arbejdet med udvikling af og forståelse for lærende miljøer og arbejdsgiver/elev kontakt. Primært har projekter hvor skabelsen af medansvar for egen læring og selvforståelse både hos underviser og elev været vort kerneprodukt. Gruppedynamik og kommunikation er sammen med vor Belbin certificering redskaber. Almindelig tidssvarende undervisning er vort produkt.

Mere info: Info@Royal-Service.dk
 

 
De sidste 100 år har Niels Brock været medvirkende til at præge dansk uddannelseskultur på det merkantile område. I dag er Niels Brock med sine godt 40.000 elever, studerende og kursister med til at præge den merkantile uddannelsesprofil i København.

     
Forlaget 94
Vi har været engageret i profileringen af firmaet og implementeringen af produkterne på landets handelsskoler. Det har været naturligt at være forfattere og medforfattere i forlagets lærebogsmateriale. Specielt har vi interesseret os for præsentationsteknik, embedsmændenes nye roller og fagprøven, som er en nyskabelse for handelsskolen. Undervisningsvideobåndproduktion er nu en del af vor arbejdsopgave i forbindelse med forlagets virksomhed.

Mere info:
Info@Royal-Service.dk
 

 
Forlaget ´94 udgiver undervisningsmaterialer og bøger, som primært benyttes på handelsskoler.


     
Sønderjyllands Amt
Vi har arbejdet med seksualitets- og lederudviklingsprojekter på institutioner, hvor forståelse af de retarderedes seksualitet for personalet er helt central. Vor erfaring med undervisning på området har vist sig meget nyttig og brugbar også hvor tolkning af det seksuelle udtryk foregår på baggrund af handlinger, som det ikke er muligt at få talt om, fordi sproget mangler hos beboerne.

Mere info: Info@Royal-Service.dk
 

 
Sønderjyllands Amts lægger de politiske rammer for, hvordan Sønderjylland skal udvikle sig, og amtsrådet holder sammen på Sønderjylland.

Det er amtets vigtigste opgave at sikre sønderjyderne gode levevilkår, arbejdsmæssigt og socialt. Desuden tager amtsrådet vare på de sønderjyske interesser i forhold til omverdenen.

     
Paul Klingsey

I omkring 10 år har vi arbejdet tæt sammen med firmaet. Håndværkerens praktiske intelligens har været interessant at afdække i en tid, hvor den traditionelle intelligens blev suppleret med den følelsesmæssige.

Håndværksmesteren har været objekt og prøveklud for vore produkter, når de var i støbeskeen og hans tilbagemeldinger har været med til at udvikle dem.


Mere info: Info@Royal-Service.dk
 

     
Inflect

Inflect har siden ultimo 1999 opbygget og videreudviklet tætte samarbejdsrelationer med Royal-Service. Der er ydet kompetent og nærværende rådgivning og vejledning. Vi har udvekslet viden og erfaringer bl.a. med fokus på aspekter af teamarbejde, teamroller, typologi og menneskelige præferencer. Vi har arbejdet med udvikling af bevidstheden. Vi har sat fokus på værdier og konflikthåndtering på arbejdspladsen. Og endelig har vi beskæftiget os med en bred palette af problemstillinger knyttet til relationer mellem mennesker.


Mere info: Info@Royal-Service.dk
 

     
Psykologisk rådgivning
Psykologklinikken
BIRKEDAL
Blågårdsgade 30 B
2200 København N

Arbejder på et kognitionspsykologisk grundlag.
Har ledet en række grupper af etnisk blandede parforhold i Socialministeriets regi.

Startede og udviklede det første tilbud i Danmark til manden i den voldsramte familie under navnet Bjørnen i Mødrehjælpen

  • Parterapi
  • Etnisk blandede parforhold
  • Vold i parforhold
  • Eksistentielle kriser
  • Skæve eksistenser
 

Svend Birkedal Pedersen
aut. psykologTelefon:. 35 35 36 10
Mobil:     21 20 77 14

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag:
kl. 9.30 - 10.00